toalett.team 2011.02.17. 23:22

Szempontok

Nos kedves blogolvasó közönség, először is gratulálok mindannyiunknak, hiszen már igen magas a látogatottsága a blognak, annak ellenére hogy régen frissítettem.

Mielőtt részletesen belemegyünk a jövőben a témába, szeretném elmondani szempontjaimat, ami alapján vizsgálom a helységeket.

 

Először is az összkép ami számít. Az összkép része pl hogy van-e fűtés, rozsdásak-e a fémalkatrészek stb.

A legfontosabb az összkép tekintetében, hogy könnyen megközelíthető-e a mellékhelység? Előfordul néhol, hogy a kútkezelőtől kell kérni a kulcsot, gondoljunk csak bele, milyen következményekkel jár ez mondjuk egy erősebb hasmenés alkalmával? Meg azért mennyire ciki már, ha csak a kulcsot kéri el az ember, és nem vásárol?

Vannak régi motorosok a szakmában, így előfordul hogy ott megjelenik egy-két rozsdafolt, de pl mindig van szappan, vagy papírtörlő, és az ember máris nem nézi olyan szigorúan a dolgokat.

Nekem például fontos a papírtörlő kendő. Ez nagyon kevés helyen elérhető, sokan inkább a kézszárítót alkalmazzák, aminek a fotocellája rosszul van beállítva, teljesen oda kell tenni a kezet, már-már megfogni a cuccost. ha van kendő, két kendővel le lehet rendezni a dolgot.

Fontos hogy van-e wc-papír?

ezt szerintem nem kell részletezni :)

Fontos hogy a piszoár használatakor fotocella segítségével öblítenek, vagy sem?

Ott mondjuk eléggé kellemetlen amikor különböző szőrzetet vagy rágógumit találok a csészében. tudom nem takaríthatnak mindenki után 10 percenként, de ez azért el kedvetlenít.

Ha már végeztünk bent, hogyan jutunk ki?

Én pl nem szeretem emiatt a kulcsos helyeket, hiszen ki tudja milyen alien ugrik rám a kulcsról?

szeretem a lökős helyeket. amikor csak kirúgom az ajtót

 

nagyjából ezen szempontok alapján ellenőrzöm a dolgokat, és természetesen ilyenkor jönnek a jó gondolatok :)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wc-teszt.blog.hu/api/trackback/id/tr302669389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása