toalett.team 2011.01.24. 22:59

Kagylók

Hazafelé ma beugrottam Csornán a Shell kútra. Bipoláris elrendezésű egységgel kényeztetik az utazót, egyik oldalt XX másik oldalt XY kromoszómájú egyedek engedhetik le a nem szükséges cuccokat. 

Két kagylót helyeztek el a két fülkébe, így őszintén szólva teljesen mindegy melyikbe megy be az ember.

akkor nem mindegy, ha jön egy másik ember. Már százszor elképzeltem egy ilyen találkozást:

-Elnézést, de Ön nem az Önnek megfelelő fülkében végezte a dolgát!

-Tudom...és?

 

szóval a beszélgetési téma itt kimerül, hiszen nem fogja a nő leszúrni a pasit, hogy körbe pisilte a deszkát, vagy épp otthagyta az újságot, hiszen nem otthon van. továbbá nem fogja a pasi leszúrni a csajt, hogy lehajtva hagyta a WC deszkát.

én bevallom, otthon a WC deszkát felhajtva hagyom, és ezért sokszor kerülünk beszélgetésbe a párommal, ő egy teljesen másik dimenzióban létezik. őszintén szólva azt nem tudom miért is LENT van annak a helye? gondoljuk csak el! ha egy nyílvános Wc-ben lent van, akkor férfiak lepisilik, a nők nem fognak ráülni, ezért kénytelenek síző helyzetben pisilni, ami kényelmetlen. ha viszont FENT van a helye, akkor a nők speciálisan lehajtják, majd visszahajtják, csak egymás bőrbetegségeivel kell megküzdeni, nem pedig az odahullott egyéb dolgokkal

tehát hölgyeim: FEL a deszkát!

jah, és ajánlom mindenkinek a kutat, igen kellemes, technikai felszereltség: nyomós csap, tehéntőgy szappanozó, sárkány


Nagyobb térképre váltás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wc-teszt.blog.hu/api/trackback/id/tr742611268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása