toalett.team 2011.01.27. 23:00

Parkolópálya

 Kivételesen nem benzinkútról írok, hanem egy nagyon dinamikusan fejlődő város egyik helyszínéről. No nem a parkban pössentettem, hanem Győrben található a Jókai utcai parkolóház.

Mindenkinek ajánlom, mert annyit fizet a parkolásért, amennyit valójában ott tartózkodott gépjárművével, és micsoda meglepetés, van ott egy mellékhelység is.

Félhomályos kivitel, így ha sikerül össze-vissza brunyálni, senki nem fogja észrevenni.

Két piszoár, és egy kagyló található itt, vízcsap, és papírtörlő. A kulcsot a parkolóbácsitól lehet elkérni, aki nagyon kényelmes ember, mivel már az aprópénz tartó tálkában tartja konstans módon a kulcsokat.

150 Ft/óra a parkolás, sorompós, emeletes kivitel, rendkívül igényes hely. Ami viszont megdöbbentett, az hogy szappan nincs, de papírtörlő van...egy x-aktás eset.

Az öreg nem szereti, ha kártyával fizetünk, mindig elmondja hogy nem fog sikerülni, de mindig meggyőzöm hogy azért tán próbáljuk meg. Mindig sikerül...valamiért ezek az idősebb szolgáltató emberek vonakodnak a kártyás fizetéstől, pedig ez ám a tuti. Amikor Norvégiában voltam, Nordkapp-tól néhány kilóméterre található számi demo-faluban is lehetett kártyával fizetni, szerintem Európa leg északibb terminálja található ott.

Szóval visszatérve helyszínünkhöz: lent van a földszinten, megbújik a kóla automata mellett, és külön xx xy szakasz van, ki minek érzi magát.

Sajnos fűtés nincs, de ez nem mindig probléma. Ahogy a klasszikus mondja: ahol meleg van, ott büdös van. No hát itt nincs büdös, jelentem.

A hely nem érdemel sok szöveget, jó szívvel ajánlom akár parkolásra, akár outputra, de ebből a kettes műsor télen elég határeset a fűtés miatt.

 


View Larger Map

A bejegyzés trackback címe:

https://wc-teszt.blog.hu/api/trackback/id/tr882619465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása