Nagyobb térképre váltás 

A Budapestre beérkező M1M7 autópályák utolsó benzinkútjára látogattam, technikai szünet miatt. (térkép)

Fontos tudnivaló, ha beérünk a városba, bármikor fogadhat minket dugó, egy útfelújítás, vagy nagy számú autótömeg miatt, ilyenkor célszerű felkészülten állni a forgalmi helyzet elé, és ebbe beletartozik a töltés és ürítés is.

Általában magyar katasztrófahelyzetek során mondják a nagyokosok, mielőtt útnak indul legyen innivaló az autóban, meg ennivaló is.

De mi történik, ha valakinek brunyálni kell a hóvihar kellős közepén?

Sőt szélviharban a produktum mindenhol landol, így szükségszerű jó helyet keresni.

A helyzet úgy hozta azonban, hogy első tesztalanyunk egy bázispont, amivel mindig találkozunk amikor beérkezünk a városba.

Ez egy ÖMV kút, itt siet a Budaörsi útba a Balatoni út, ahogy Petőfi írta a Tisza című versben, „ahol a kis Túr siet beléje, mint a gyermek anyja kebelére”.

Hát egy hosszabb út után én is ugyanúgy sietek befelé...

szerencsés kialakításúak az új ÖMV kutak, mivel a sunnyogók kedvenc helye lehet, sunnyogóknak azt hívom, akik csak és kizárólag a mellékhelyiséget látogatják egy kúton.

Itt ugyanis két bejárat van, egy közvetlenül a WC bejáratánál nyílik, jó esetben nem is találkozunk kútkezelő személyzettel, és besunnyoghatunk a WC-be.

Három részre osztott ojjektumról van szó: női, férfi, és mozgássérült.

Én általában a férfi oldalt választom, még sosem volt bajom belőle, ellenkező esetben viszont elképzelhető, hogy rögtön atrocitás ér egy retikülös nyanya miatt, vagy egy osztálykiránduló lánycsoport sikítozna a WC-n...bele sem merek gondolni.

Maga a küzdőtér egyszerű, és igen pici kialakítású, néhány álló és egy ülő fülke van.

Az állórészen ugyanakkor, valószínűleg kénszerűségből sikerült egy nagyon pozitív infrastruktúrát létrehozni: mögöttem ott a radiátor...

Amikor az ember leereszti a hűtővizet, eleve elkezd finoman ellazulni, de mivel itt még a lábam külön fűti a radiátor, és egész a derekamig ér, katartikus élményben van részem ilyenkor.

Elég picit a helyszín, így egyszer egy zsaru jött be utánam, udvariassági köröket kellett futnunk, és így le tudtuk logisztikázni hogy melyikünk épp mit fog most csinálni, mivel neki volt egy csomó pisztolytáskája, nekem meg hasam.

Az ülőrész szintén kellemes, egy embernek és kula bácsinak épp elégséges. Teljesen szeparált, nincs alul-felül luk a szellőzés miatt, ezt egy elszívó ventilátor intézi. Két csap van, és ami miatt a perfect 10-t kapja tőlem az az, hogy kéz törlő papír, és fújó sárkány is van. Itt szívesen vásárolok a wc használat után, mivel a személyzet megtisztel egy tiszta WC-vel. Bravó.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wc-teszt.blog.hu/api/trackback/id/tr1002603955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meister · https://www.facebook.com/Meister1977 2011.01.24. 20:58:55

Múltkor akumulátort, és ablakmosót is vennem kellett, s nagyon segítőkész csapat szolgált ki egy péntek késő délután.
Aksit végül nem vettem, pont azért, mert korrekt volt az eladó, s nem akart mindenáron rámsozni egy nem a kocsimba valót.
Egyetlen hibája az ömv kutaknak, hogy nem fogadják el az American Express hitelkártyákat, emiatt én nem tankolok náluk szinte soha.

toalett.team 2011.01.24. 22:22:47

@Meister: igen, rendkívül szalonképes arcok :)
ritka az ilyen
süti beállítások módosítása