toalett.team 2011.01.20. 14:48

Üdvözlet!

 Az oldal létrejöttének célja, hogy felmérést végezzünk országunkban található nyilvános wc-k állapotáról. Legyen az egy bevásárlóközpontban, töltőállomáson, bárhol az ország területén.

Sokan vagyunk, akik igényes környezetben szeretnénk könnyíteni magunkon, legyen szó kis vagy akár nagy dolgunk elvégzéséről! Sajnos manapság rengeteg igénytelen, koszos toalett áll rendelkezésünkre! Ezen szeretnénk változtatni!

Ha találkozol ilyen wc-vel, légyszi fényképezd le és küldd el nekünk (akár mobillal), egy kis leírás kiséretével (hol található,mi nem tetszett benne, stb..) Jöhet videó is! Mi kitesszük ide a "szégyenfalra". Hátha tanulnak belőle az üzemeltetők és tudunk ezen a helyzeten változtatni!

Persze nem csak kritizálni szeretnénk, jöhet fotó a kulturáltan üzemeltetett mellékhelyiségekről is!

toalett.team@gmail.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wc-teszt.blog.hu/api/trackback/id/tr792600243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása